Verseny

Van valami, amire nagyon büszke vagyok a gyerekeimen kívül. A kisebbik fiam egy éves kora körül megálmodtam egy olyan játék webáruházat, ahol csak minőségi játékokat lehet kapni, amikkel a gyermekek sokáig és örömmel játszanak. Elsősorban a fajátékok mellett döntöttem, mert természetes anyagból készülnek, ezáltal teljesen más érzést váltanak ki már a pici babákból is mint a műanyag játékok. Emellett tartós, nagyon szép és igényes darabok. A gyártó pedig figyel a környezetvédelemre és a fák újra telepítésére. Szeretném összefogni a tudatosan nevelő szülőket, nagyszülőket és mindenkit arra biztatni, hogy az igényesség, életforma legyen, ami a gyermekeink kezébe adott és vele együtt játszott játékok megválasztásával kezdődik.

Ez az álom rengeteg munka árán most megvalósulni látszik.

2013 októberében nyitotta meg virtuális kapuit a Kreatív Lurkó játék webáruház és mivel az eziránt érzett örömöm és elkötelezettségem határtalan, most beneveztem egy versenyre. Az 50-es rajtszámmal indulok.

A versenyen olyan anyukák vesznek részt, akik hozzám hasonlóan, áldozatot hozva, kisgyermekük nevelése mellett, mertek nagyot álmodni. Merték felvállalni a családjuk és a kisgyermekük ellátása mellett az éjszakába nyúló munkát, mert hittek, hisznek valamiben!

Méghogy egy kisgyermekes anyuka nem jó munkaerő és nem tud otthonról dolgozni? Dehogynem és nem is akárhogy! Erre bizonyíték, hogy 2014-ben, 132 !! anyuka szeretné megmutatni magát és büszkén felvállalni amit megálmodott és létrehozott.

Ezúton szeretnék minden versenytársamnak sok sikert kívánni és köszönetet mondani Vida Áginak, aki lehetőséget biztosít, hogy ennyi nagyszerű és bátor anyuka megmutathassa magát! Hajrá Anyukák!

A bemutatkozásokat az alábbi linken nézheted meg, hidd el, érdemes!

http://www.gazdagmami.hu/ev-anyavallalata-2014

 

Aranyiné Csernyák Eszter