Mit csináljunk egy beteg ovissal?

A kisnagy fiam beteg lett. Szegénynek torokgyulladása lett és annyira csúnya volt a torka, hogy a doktor nénink szinte dobott egy hátast. Azonnal antibiotikum kúrát rendelt.

Az otthon töltött első pár napban nem is volt semmi gond, picit még le volt lassulva szegénykém, aludt is szorgalmasan ebéd után minden nap. No, de amikor már erősen gyógyulófélben volt és ki is pihente magát.....

Na, akkor igen erősen elkezdett unatkozni. :-) Hiányoztak a kis ovistársak, mert ugye a 15 hónapos Öcsivel nemigen lehet egész nap (sőőt, egy percet se)  LEGO-zni.

Egyszer csináltunk egy olyan autópályát amit kartonpapírra rajzoltunk és gipszből kiöntött, kifestett autókat tologattunk rajta. Imádta nagyon. (Akkor még nem voltak, vagy nem tudtam, hogy lesznek blogírási ambícióim, ezért sajnos az nincs megörökítve :-))

Ennek a továbbfejlesztett, nagyfiús változata lett ez az autógarázs. Ezen már igazi játékautókat lehet tologatni. Most még csak az alsó rész készült el. Két szintesre terveztük, csak elfogytak az oszlopok (vagyis Apa kidobta a wc papír gurigákat, mert nem tudta, hogy miért gyűjtöm).

Ha elkészül a második szint azt is felteszem Nektek.

Készítsétek el Ti is!

Jó játékot, jó szórakozást kívánok!

Íme, az alkotás fázisai:

IMG_1584.JPG

IMG_1589.JPG

IMG_1593.JPG

IMG_1595.JPG

Címkék: játék fiú garázs