Az idegeskedés nélküli szülinapi zsúr felelőse: Interjú Krisztián Anikóval

Kedves Olvasóm!

Az alábbiakban szeretném bemutatni Neked, az első meghívottunkat, aki támogatásával hozzájárul a Kreatív Lurkó játék webáruház első születésnapjának sikerességéhez.

Fogadd őt szeretettel, ha tetszik a munkássága, ajánld ismerőseidnek, barátaidnak.

 Krisztián Anikó.jpg

Kérlek, röviden mutatkozz be, mit kell rólad tudni, mi az az üzenet, amit szeretnél átadni az embereknek?

Kölyökzsúr, légy magad parti szervezője.

A szülőknek próbálok ötleteket gyűjteni a gyermekük gyerekzsúrjának megszervezéséhez. Téma parti leírások, dekoráció, meghívó, köszöntő és búcsúajándék, játékötletek, torta és ételek, italok. Ezekről a témákról mind-mind olvashatnak az érdeklődők a blogban.

Szeretném, ha mindenki felhőtlenül tudna ünnepelni gyermekével és könnyen, feszültségmentesen, olcsón tudna olyat nyújtani a gyerkőcnek, ami sokáig emlékezetes marad számára.

Ha adhatnál egy jó tanácsot az anyukáknak, hogy könnyebben és idegeskedés nélkül menjen a születésnapi buli szervezése, mi lenne az?

Az a tanácsom, hogy írjanak egy ellenőrző listát, amin vezetik a teendőket, elintézni valókat. Ha egy helyen látják összeszedve, leírva a feladatokat egyszerűbb a szervezés, kipipálható az elkészült feladat.

Én is készítettem egy ilyen letölthető sablont az oldalamra, hogy segítsem az olvasóimat az átgondolt szervezésben.

 

Mit szeretsz abban, amit csinálsz?

Ebben a blogban kiteljesedhet a kreatív vénám. A főállásom abszolút „földhözragadt” irodai munka. Itt pedig szárnyalhat a képzeletem, a téma partik kapcsán mindig más és más mesehős bőrébe képzelhetem magam.

Van-e kedvenc vagy megható történeted a vásárlóiddal kapcsolatban?

A visszajelzések alapján sok szülőnek tudtam segíteni abban, hogy vidám, gondtalan partit szervezhessen gyermekének, úgyhogy van értelme a munkámnak.

Mióta segítesz az anyukáknak?

A blogot 2011 óta vezetem, ezt mondanám a kezdeteknek.

Hogy született meg a döntés, hogy blogot indítasz? A gyermeked születése játszott ebben szerepet, vagy valami más ok?

Már második gyermekem születésekor elgondolkodtam azon, hogy belevágok egy online vállalkozásba, azonban mire eltökéltem magam, addigra a volt munkáltatóm kedvező ajánlatot tett számomra. Úgyhogy marad jelenleg a másodállásként végzett online tevékenység.

Hová szeretnél eljutni?

A teljes önállósodásig oly módon, hogy saját vállalkozásom legyen, otthon vagy saját kis irodában dolgozhassak és a férjem is részt tudjon venni a munkában.

 

 Akkor most kukkantsunk a színfalak mögé. Ki az, aki irányítja, mozgatja a szálakat? 

Krisztián Anikó vagyok, gyermek szabadidő szervezőként aposztrofálnám a webes tevékenységemet, mivel a szülőknek adok tanácsokat születésnapi zsúrok otthoni megszervezésével kapcsolatban.

Két gyermekem van, már lassan kinőnek a gyerekzsúrokból, mivel lányom 9 éves, fiam pedig 12. Férjemmel együtt teljesen más jellegű tevékenységet végzünk főállásban, éppen ezért szeretem a blogot, mert itt kiélhetem a kreatívitásomat.

 

Szerinted, mennyire nehéz vagy könnyű összeegyeztetni a családdal, az anyasággal egy vállalkozást?

Szerintem, ha valaki főállású vállalkozó, akkor nem sokkal nehezebb összeegyeztetni, mintha valaki alkalmazott. Sőt, talán olyan szempontból könnyebb, hogy nem függök senkitől, nem kell engedélyt kérnem, hogy mit és mikor tehetek meg. Nemcsak a vállalkozók dolgoznak munkaidő után. 

 

Egy megható pillanat a családdal…. milyen történet jut erről eszedbe?

Gyermekeim születésén túl megható pillanat számomra, mikor kislányom hozzám bújik és azt mondja szeret, vagy a nagy ló fiam átkarol, megölel.

De éppúgy megható, mikor hallom anyukám vagy apukám hangját a telefonban, mert jó tudni, hogy még velem vannak és támogatni tudnak.

És megható pillanat mikor hozzábújhatok a páromhoz, akivel sajnos nagyon kevés időnk jut egymásra.

 

Mi a kedvenc játékotok a gyerek(ek)kel?

Társasjátékozás, főleg a Gazdálkodj Okosan. Imádjuk. Csak sajnos nagyon kevés idő jut rá, hiszen ezzel a játékkal minimum 3 óra egy menet.

 

Erről mit gondolsz? Minőségi idő. Mit jelent neked? Hogy tudod megvalósítani?

Számomra az alvás az egyik legfontosabb, mivel abból igen kevés jut nekünk, lévén, hogy férjem minden reggel három órakor indul munkába, én pedig jó feleségként mindig felkelek vele, aztán én is dolgozom egész nap. Így a pihenést és az alvást mindennél fontosabbnak tartjuk. Azért is, mert kipihenten könnyebb a gyerekekkel is tartalmasan eltölteni a kis szabadidőnket.

Köszönöm a válaszokat!

Kérlek, mutasd be a Kreatív Lurkó születésnapja alkalmából, a hírlevélre feliratkozók részére felajánlott ajándékod!

10 darab kézzel készült, egyedi meghívó elkészítése, névre szólóan.

 

Vállalkozás neve:Kölyökzsúr, légy saját magad parti szervezője

Weboldal címe: www.kolyokzsur.cafeblog.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/kolyok.zsur

e-mail: e-iroda@freemail.hu

 

A Kreatív Lurkó játékához itt tudsz csatlakozni!

https://www.facebook.com/kreativlurko.hu/app_396092597090073

Játssz velünk és nyerj akár 4 héten keresztül!!

Ha még nem követed a Kreatív Lurkó Facebook oldalát, nyomj rá a tetszik gombra és kapj rendszeresen érdekes híreket, vegyél részt nyereményjátékunkban!