Játékok nyaraláshoz, strandoláshoz

mágneses kirakó, utazó játékok

Miket vigyél magaddal nyaraláshoz, hogy még be is tudd csukni a bőröndöt?

Ugye, nektek is véges a bőrönd befogadó képessége? A gyerekek meg mindent vinnének magukkal, az utolsó építőkocka darabtól, a hiányzó kerekű autón keresztül a vízipisztolyig? Nekünk anyukáknak, nemcsak a saját ruhatárunkat a férjeinkét, de még a gyerekekét is össze kell pakolni. Külön figyelve a gyerekek szórakoztatására szánt játékokra. Ehhez gyűjtöttem egy összefoglalót. Mit játsszunk a strandon és a nyaralóban.

Elsőként egy túlélő készlet utazáshoz. Nagyon praktikus, főleg, ha hosszú útra indulunk. Persze a hosszú út természetesen relatív, mert az én gyerekeim 20 perc után képesek megkérdezni, hogy mikor érünk már oda? Én meg tudom, hogy még legalább 50 perc autózás vár ránk.

utazashoz tulelo keszlet.jpg

 http://www.pinterest.com/pin/333547916122948841/

 

Nagyon jó játék a KI KICSODA? társasjáték. Ha a család, barátok, rokonok képét teszed bele, nagy nevetések kísérik a játékot.

 

személyes kikicsoda.jpg

Itt találod a leírást az elkészítéséhez: http://www.instructables.com/id/Personalized-Guess-Who/

 Legó imádók figyelem! Ebből a praktikus bőröndből biztosan nem vesznek el a kis darabok. A strandra is nyugodtan magatokkal vihetitek.

lego utazo.jpg

http://www.pinterest.com/pin/42713896439186672/

 

Utazáshoz vagy várakozáshoz nagyon ötletes ez az összehajtható autópálya, amit az ügyes kezű anyukák otthon is el tudnak készíteni.

autopalya1.jpg

 Ha már nem játszol, egyszerűen csomagold össze.

Egy ilyen kis csomag bármelyik bőröndben, de még a strand táskában is könnyedén elfér.

autopalya csukva.jpg

http://www.pinterest.com/pin/461478293038936867/

 

Kisebb gyerekeknek ajánlom, a mágneses járműves mozaikkirakót ami a mágneses daraboknak köszönhetően nem hullik szét. A kis kezekre méretezett fogantyú segítségével könnyen magaddal viheted a strandra is.

Ha inkább pancsolnál egy kicsit, csak hagyd ott az árnyékban, a lapocskák nem csúsznak szét. Ha elég volt a fürdésből, csak folytasd a megkezdett képet ahol abbahagytad.

 

 

képkirakó autos_1.jpg

 

Állatos változatban is létezik.

Állatos mágneses kirakó

 állatos kirakólogos.jpg

 A képes memória játék kalózos és hercegnős változatban is megtalálható a Kreatív Lurkó játék webáruházban. Amiért a nyaraláshoz kifejezetten ajánlom, hogy zárható fa dobozban van, ami kis helyet foglal, így könnyen magunkkal vihetjük. Már 2 éves kortól játszható.

kepes memoria kalozoklogos.jpg

 

 kepes memoria hercegnok logoval.jpg

 Tapintómemória játék kedves alakzatokat tartalmaz. Játék során előtérbe kerül az érzékelés érintés, tapintás. A zsákba benyúlva (és nem belekukucskálva) ki kell találni a kezünkben lévő formát. Ha ügyesek voltunk, akkor a figura nálunk marad. az nyer aki a legtöbb formát gyűjtötte. A zsákocskát és a benne lévő figurákat könnyen magunkkal vihetjük. Jó játék lehet utazás közben is.

tapintomemoria formakK logos.jpg

 Ha egy kis mozgásra vágyunk, akkor az egész családnak jó móka a darts játék. Ideális kisebb gyerekeknek is, mert nem hegyes nyilakat kell dobálni, hanem a golyókon tépőzár van és ez ragad rá a táblára.

dartslogoval_1.jpg

 

Ti hogy oldjátok meg, hogy a gyermek ne vigye magával az összes játékát? Írjátok meg!

Hogy a pakolás könnyebben menjen, összeállítottam egy listát, amit az alábbi feliratkozás* után elküldök Neked. Kattints az alábbi linkre. Minden tétel előtt találsz egy kis négyzetet, azt kipipálva könnyen áttekinthető, hogy mi van a bőröndben és mit kell még berakni.

Ide kattints: KÉREM A LISTÁT AMI MEGKÖNNYÍTI A CSOMAGOLÁST!

 

Jó játékot, szép nyarat kívánok!

*a feliratkozással hozzájárulsz, hogy a Kreatív Lurkó játék webáruház egyedi akciókat és hírlevelet küldjön részedre. Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Nem küldünk spamet. Hetente/kéthetente egy levélre számíthatsz tőlünk.