A szeretetteljes anyaság, a háborítatlan szülés és a NŐISÉG támogatásának követe: Dávid Zsuzsi

Kedves Olvasóm!

A játékunk következő szereplője Dávid Zsuzsanna, dúla, arjuvedikus babamasszázs oktató és vízirelaxációs kezelő.

 Dávid Zsuzsi (2).jpg

Fogadd őt szeretettel, ha tetszik a munkássága, ajánld ismerőseidnek, barátaidnak.

Ne feledd a beszélgetés végén, kitölteni a kvíz kérdést a Kreatív Lurkó Facebook oldalán, ahol megnyerheted Zsuzsi egyik csodálatos kezelésének egyikét a Vizirelaxáció kezelést.

Kérlek, röviden mutasd be vállalkozásod, mit kell róla tudni, mi az az üzenet, amit szeretnél átadni az embereknek?

Ölelőhullám a cég neve és ez nagyon jól szimbolizálja az összes tevékenységemet: Dúla, ayurvédikus babamasszázs oktató és vízirelaxációs kezelő vagyok. Főleg a nőkért dolgozom legyen az várandós, gyermekágyas avagy már dolgozó nő. Persze mindenkinek más szükségletei vannak ehhez társítom egyedi szolgáltatásaimat.

Szülésfelkészítés során azokat az időket hozzuk vissza amikor a női közösségek egymást támogatták, gyógyították: összegyűlünk és különböző bevált módszerekkel felkészítjük önmagunkat a szülésre. Dolgozunk félelmeinkkel, megismerjük jobban testünket és önmagunkat is. A módszert Annie Daulter amerikai szakembertől tanultam, jelenleg Magyarországon csak általam lehet ezzel a két napos intenzív, gyönyörű módszerrel megismerkedni.

A babamasszázs elsajátításával nemcsak a baba hasfájóssága simul el, hanem a köztök lévő kapcsolat is harmonikusabbá válik és nem utolsó sorban egy csodás rutint sajátítanak el együtt.

2014-09-24 10.21.39.jpg

A vízirelaxáció során eddig a következő problémákkal kerestek meg: állandósult álmatlanság a felhalmozódott stressz miatt; a kliens saját nőiségével, testével kapcsolatos problémái, ezáltal párkapcsolati és szexuális problémák; bántalmazott nők-akik még a bántalmazott kapcsolatban élnek (akik egyrészt úgy érezték ők nem szerethetőek, védtelenek és gyengék, és már a napi rutin: felkelés, munka sem megy); kismamák, akik a várandós állapotból eredő mozgásszervi terhelés alól szeretnének egy időre kiszakadni, illetve a szülésre szeretnének lelkileg felkészülni; nők akik úgy érzik, nem képesek szeretet adni.

Üzenetem: Merj segítséget kérni, szeresd önmagad.

 

vízirelax erős.jpg

 

Alíz.jpg

 

6.jpg

 

Mit szeretsz abban, amit csinálsz?

Az anyukák arcán a mosolyt, híreket arról, hogy már nem hasfájós a babájuk és ők is harmonikusabban kötődnek babájukhoz. Egy visszajelzés a vízirelaxáció vagy a szülésfelkészítő kapcsán mind mind örömmel töltenek el.

Van-e kedvenc vagy megható történeted a vásárlóiddal kapcsolatban?

Igazából minden történet kedves számomra, de talán a legkedvesebb az, amikor legelőször egy várandós kismama élhette át a vízirelaxációt, lebegett majd egy órát és a saját szülés élményét élte át.

Mióta vállalkozol? Könnyű vagy nehéz volt a kezdés?

Hivatalosan lassan egy éve lesz, de aktívan 2014. márciustól kezdve. A kezdet persze eufórikus a mindennapok meg kemény küzdelemmel teliek, és a mindennapos tanulás, fejlődés, terjeszkedés, bővülés jegyében telnek.

Hogy született meg a döntés, hogy vállalkozást indítasz? A gyermeked születése játszott ebben szerepet, vagy valami más ok?

Is-is. Régebben egy barátnőm azt mondta, Te minden folyamatban jó vagy: folyamat elindításában, ötletelésben, forrás megtalálásában és a menedzseri munkában is, elhittem neki. Általában tényleg azt éreztem minden munkahelyemen inkább érdekel minden folyamat teljességében, mint egy részfolyamatot végezni. Eléggé önálló is vagyok. Azt hogy mit választottam, abban nagyon is szerepet játszik szülésem, gyermekeim.

Hol tartasz most a vállalkozásoddal?

Rendszeresen tartok babamasszázs tanfolyamokat, vízirelaxációs kezeléseket és a nyár folyamán már egy szülésfelkészítést is tartottam. Rendszeresen írok blogot, FB-n kommunikálok, most pedig egy jó szülő-rossz szülő beszélgetésre hívtak el szakértőként. Most októberre tervezek egy nagy fejlesztést.

Hová szeretnél eljutni?

Szeretném, ha minél több magabiztos nő lenne a világon, aki bízik saját magában bármilyen helyzetbe is kerül. Az is jó lenne, ha mernénk segítséget kérni nehéz helyzetben. Minél több támogató női közösség létezne.

Akkor most kukkantsunk a vállalkozás mögé. Ki az, aki irányítja, mozgatja a szálakat?

Dávid Zsuzsi vagyok két kislányom van: 7 és 8 évesek, és egy férjem. jelenleg én vagyok a motorja a cégnek idővel jó lenne ha társat is találnék ehhez.

Mennyire nehéz vagy könnyű összeegyeztetni a családdal, az anyasággal a vállalkozást?

Nagyon nehéz, mindig egyensúlyozni kell, időnként szívesen lennék csak anyuka.

Mi a kedvenc játékotok a gyerek(ek)kel?

A játék: mindenféle: jelenleg: sokat malmozunk, szívesen kirándulunk, bújócskázunk, kerékpározunk.

Erről mit gondolsz? Minőségi idő. Mit jelent neked? Hogy tudod megvalósítani?

Nagyon kell, és kell a saját idő is. Manapság annyi energia kell a mindennapokhoz, hogy szükség van a feltöltődésre főleg nekem aki a munkájában is tölti/segíti az embereket. Minden nap szánok időt gyermekeimre amikor csak rájuk figyelek, játszok vagy meghallgatom őket. Férjemmel pedig késő este próbálunk egy kis közös időt szakítani egymásra. jó lenne többet.

Köszönöm a válaszokat!

Vállalkozás neve: Ölelőhullám Kft.

Weboldal címe: www.olelohullam.hu

Facebook oldal: www.facebook.com/olelohullam

zsuzsa@olelohullam.hu

http://www.pinterest.com/dzsuzsanna/

Hogyan kezeld a várandósság és a szülés alatt felmerült érzéseidet, kételyeidet? Hogyan hallgass és bízz meg  az ösztöneidben? Tedd meg az első lépést Önmagadért és töltsd le az ingyenes e-bookot ITT: http://www.olelohullam.hu/

Kérlek, mutasd be a Kreatív Lurkó születésnapja alkalmából, a hírlevélre feliratkozók részére felajánlott ajándékod!

A nyertes Édesanya részt vehet egy léleksimító és teljes ellazulást segítő, egy órás vízirelaxáción, ahol csak önmagára figyelhet.

A nyereményt, a Kreatív Lurkó játék webáruház 3. heti születésnapi játékában (időtartam:2014.10.13-2014.10.19) helyesen válaszolók között kisorsolt nyertesnek ajánlotta fel Dávid Zsuzsanna az Ölelőhullám - Szeretetteljes Anyaság oldal megálmodója.

A nyeremény összértéke 9 000 Forint.

A Kreatív Lurkó játékához itt tudsz csatlakozni!

https://www.facebook.com/kreativlurko.hu/app_396092597090073

Játssz velünk és nyerj akár 4 héten keresztül!!

Ha még nem követed a Kreatív Lurkó Facebook oldalát, nyomj rá a tetszik gombra és kapj rendszeresen érdekes híreket, vegyél részt nyereményjátékunkban!

 

 

 

 

IMAG0630.jpg

Alíz.jpg