Egy nagyon különleges iroda, ahol a szeretetet és az életreszóló élményt borítékolják.

Kedves Olvasóm!

Az alábbiakban szeretném bemutatni Neked, azt a vállalkozást, aki támogatásával hozzájárul a Kreatív Lurkó játék webáruház első születésnapjának sikerességéhez.

A születésnapi hónap 4. hetében járunk és abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy a Mikulás irodája segíti a születésnapi ajándékosztást.

Fogadd őt szeretettel, ha tetszik a munkássága, ajánld ismerőseidnek, barátaidnak.

 

Kérlek, röviden mutasd be vállalkozásod, mit kell róla tudni, mi az az üzenet, amit szeretnél átadni az embereknek?

Elsősorban a gyerekeknek szeretnénk örömöt okozni. Tesszük ezt úgy, hogy a boldogságukat mi nem is látjuk – csak a szüleik.

Mit szeretsz abban, amit csinálsz?

Szeretem, hogy évente többezer szülő számára nyújtunk olyan igazi, kézzelfogható dolgot, amivel gyermeküknek életre szóló emléket teremtünk.

Van-e kedvenc vagy megható történeted a vásárlóiddal kapcsolatban?

Minden vásárlónknak saját élete van, és a munkánk során mindegyikbe belelátunk, olyan dolgokat közölnek velünk – gyermekükről, melyet csak a Mikulás tud róluk.

Mióta vállalkozol? Könnyű vagy nehéz volt a kezdés?

Egy külföldön is jól működő ötletet valósítottam meg idehaza, mellyel jót cselekszünk, jó célért és tiszta szívből dolgozunk – így ezt mindenki értékeli. Talán ezért is van az, hogy a kezdeti kisebb hibáinkat is elnézték nekünk, mert egy szülőnek a gyermeke a legfontosabb.

Hogy született meg a döntés, hogy vállalkozást indítasz? A gyermeked születése játszott ebben szerepet, vagy valami más ok?

Hinni kell. Én például gyermekkorom óta hiszek a Mikulásban, a lányaimnak is ezt tanítom – ez az egyik sikerünk titka.

Hol tartasz most a vállalkozásoddal?

Jól haladunk. Az idén már szakmai (akadémiai) képzést is tartunk, az első tréningek szeptemberben kezdődtek. Folyamatosan pályázunk támogatásokra, most éppen egy nagyobb összegre, amelyből terveink szerint megvalósíthatjuk legmerészebb álmainkat is.

Hová szeretnél eljutni?

Lappföldre, mert ott még sosem jártam.

Akkor most kukkantsunk a vállalkozás mögé. Ki az, aki irányítja, mozgatja a szálakat?

Toldy Éva vagyok, a Mikulásiroda vezetője. 2 lányom van (7 és 19 évesek): a kicsi még csak nem is sejti, hogy mivel foglalkozom, a nagy pedig lelkes segítőm az irodai munkában. A férjem pedig egyre jobban kezd hasonlítani a Mikulásra: az utóbbi időben pocakot eresztett, őszül, és ritkán borotválkozik, a ho-val kezdődő szavakat pedig rendszeresen dadogva ejti ki. (•◡•)

toldy.jpg

Az egész évem a Mikulásról szól. Az év 365 napján az öltözékemben mindig megtalálható valamilyen piros színű kiegészítő (fülbevaló, sál, cipő, táska, stb.) Még az autóm színe is piros, az ünnepi időszakban pedig a kocsi mindkét oldalán fehér sziluett rénszarvasmatrica virít: az anyósülésen rendszeresen egy beöltözött Mikulás figurát fuvarozok, a piros lámpánál állók teljes megrökönyödésére. Unokahúgom a kreatív, ő készíti pl. a mikulásszappanokat is, melyet a prémium kategóriás levélcsomagunkban postázunk a gyerekeknek. Tavaly óta már felnőttek részére is, és külföldre is küldünk Mikuláslevelet – a magyar anyanyelvű gyerekeknek.

Mennyire nehéz vagy könnyű összeegyeztetni a családdal, az anyasággal a vállalkozást?

Én mindig azt mondom, hogy szervezés kérdése az egész – ha fiatalosak és bevállalósok a nagymamák, minden sokkal egyszerűbb.

Egy megható pillanat a családdal… milyen történet jut erről eszedbe?

Tavaly, amikor feladtuk az összes levelet, és elfogyott az utolsó levélpapírunk is, akkor döbbentem rá, hogy a saját lányaimnak elfelejtettem megírni a Mikuláslevelet. Már előre láttam a kisebbik lányom legörbült száját, így még aznap éjjel sebtiben és titokban elkészítettem. Kézzel rajzolt és írt levelet kaptak mindketten, benne az anyai szeretet állandóságával. A nagyobbik lányom (19 éves) már külön lakik tőlünk, de persze elvárja, hogy kéthetente anya tiszta ágyneműt húzzon neki. Legutóbb a párnája alatt leltem rá a saját kézírásommal küldött rajzos Mikuláslevélre.

Erről mit gondolsz? Minőségi idő. Mit jelent neked? Hogy tudod megvalósítani?

A gyerkőcök a legfontosabbak. Nekem is. Ritkán jut idő közös programokra, de ha igen, az mindenképpen minőségi és emlékezetes. A nyáron Egyiptomban voltunk, így már mindkét lányom ült repülőn és fürdött a tengerben – ezt az ajándékot kérték a Mikulástól, hittek benne – és teljesült.

 

Köszönöm a válaszokat!

Kérlek, mutasd be a Kreatív Lurkó születésnapja alkalmából felajánlott ajándékot!

4 darab Légy jó levélcsomaggal  – igazi levél a Mikulástól – az örömöt borítékoljuk! ajándékozza meg a Mikulásiroda a Kreatív Lurkó játék webáruházat, amit a következőképpen lehet elnyerni:

1 db levélcsomag a Kreatív Lurkó hírlevél olvasói és új feliratkozói között kerül kisorsolásra. Iratkozz fel és megnyerheted gyermekednek az egyik Légy jó levélcsomagot, mellé pedig küldöm AJÁNDÉKBA a 10+1 önbizalom növelő tippet amit óvodapedagógus segítségével állítottam össze.

1 db levélcsomagra esélyesek azok a hűséges vásárlóink, akik október hónapban adtak le megrendelést.

1 db levélcsomagot nyerhet, aki október 20-26-ig vásárol a Kreatív Lurkó játék webáruházban. www.kreativlurko.hu

1 db levélcsomagot nyerhet, aki részt vesz a Kreatív Lurkó Facebook oldalán indított játékban, és megválaszolja az ott feltett kérdést.

A nyeremények összértéke: 11.160 Ft.

 

Vállalkozás neve: Mikulásiroda

Weboldal címe:www.mikulasiroda.hu

Facebook oldal: www.fb.com/LevelaMikulastol

 

 

Jó játékot kívánok!

Kreatív Lurkó